ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η εταιρίας μας σας δίνει τη δυνατότητα ακύρωσης του συνόλου ή μέρους της παραγγελίας σας, εφόσον αυτή δεν έχει αποσταλεί. Εφόσον η παραγγελία έχει αποσταλεί (παραδοθεί στον μεταφορέα) δε δύναται η ακύρωσή της και θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής προϊόντων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σύμφωνα με το Ν.2251/1994, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος agromanos.gr, εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους.

Πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος επικοινωνήστε με την εταιρία μας στο 6946903462 ή 23410 79904.

Το προϊόν που επιστρέφεται πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως πριν την πώλησή του, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, στην αρχική του συσκευασία χωρίς φθορές, συνοδευόμενο από το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, με εξαίρεση την περίπτωση ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος.

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται δεκτή εφόσον το προϊόν πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφών και έχει γίνει εξόφληση των εξόδων αποστολής. Σε αυτή τη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να σας καταβάλλουμε την αξία του προϊόντος εντός 14 ημερών από την ημέρα παράδοσής του σε εμάς.

Επιστροφές δε γίνονται δεκτές:

  • Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβουμε δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις πολιτικής επιστροφών.
  • Σε περίπτωση αγοράς φυτού. Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί που μπορεί να επηρεαστούν από τις εκάστοτε συνθήκες μεταφοράς και την αλλαγή περιβάλλοντος. Εμείς καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας παρέχουμε τα πιο υγιή και εύρωστα φυτά, να συσκευάζονται και να αποστέλλονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να φτάνουν σε εσάς ασφαλή. Ως εκ τούτου, η επιχείρησή μας δε φέρει καμία ευθύνη από τη στιγμή που θα παραδοθούν στην εκάστοτε εταιρία μεταφορών.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ Ή ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝ

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ή λάθος σε σχέση με αυτό που παραγγείλατε, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6946903462 ή 23410 79904, ή μέσω email στο [email protected]. Θα σας ζητηθεί να μας αποστείλετε φωτογραφίες του εν λόγω προϊόντος. Μετά από συνεννόηση μαζί μας μας αποστέλλετε το προϊόν εντός 3 ημερών, με τη συνεργαζόμενη courier ACS, με δικά μας έξοδα στη διεύθυνση:

ΜΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 44, 61100 ΚΙΛΚΙΣ.

Εφόσον παραλάβουμε και ολοκληρωθεί ο έλεγχος έχετε τις εξής επιλογές:

  • Επιστροφή της αξίας του προϊόντος
  • Αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν
  • Αντικατάσταση με άλλο προϊόν ίσης αξίας
  • Αντικατάσταση με προϊόν μεγαλύτερης αξίας. Σε αυτή την περίπτωση το προϊόν αποστέλλεται εφόσον εξοφληθεί η χρηματική διαφορά.